Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Lucian
Partener forum

Da,probabil sa se grăbească și cu restul de Camil Ressu pentru a termina în același timp cu lucrările de la Pallady...undeva până la sfârșitul anului.
Automat rămâne și varianta Vitan,pentru că până la sfârșitul anului cel mai probabil se apuca și de Dudești pentru că se vor termina cu lucrările de termoficare până atunci.
Mai rămâne Goga, un fel de statia de pe Camil Ressu,de văzut cum se va face închiderea și acolo.
Marian Andrei
Administrator

Ressu nu incepe inca, Iar Pallady nu va fi gata anul asta mai mult de 1 Decembrie 1918 - Titan.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Lucian
Partener forum

Da da,mai bine pentru că nu s vreun mare fan cu închiderea de pe Ressu. Va fi crâncen,unde chiar zilele trecute se "certa" lumea și se plângea de aglomerație prin stații,între zona Parklake și Mall Vitan.
Se face mult schimb de experiențe(de shopping)între cele două malluri,plus faza cu parcul.
Doar sa nu se ajungă să se deschidă circulatia pe relația Ikea pallady-1 Decembrie-Rebreanu și să închidă circulația pe Camil Ressu pentru o statie și să rămână circulația tramvaielor...în pom(suspendată).
Marian Andrei
Administrator

In mod normal ar trebui inchis acolo dupa ce se deschide Basarabia - Faur. Oricum proiectele sunt impartite praf de fostul primar. :evil:
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”